Ние отговаряме на предизвикателствата на цифровизацията с добре обмислени решения и ги превръщаме в нови възможности за туризма.

Нашите решения

LIVE Panorama / панорама на живо

 

Ние гарантираме предоставянето на панорамни потоци до всички медии: винаги актуални, автентични, информативни и емоционално обагрени. От избора на местоположението до хостинга и разпространението- Ние сме вашият партньор за LIVE Panorama.

 

Научете повече


Destination Management System (DMS)

 

Нашата Destination Management System включва всички работни процеси в туристическата организация, включително и клиентска база данни (Deskline®) ориентирана към бъдещето и връзка с всички подходящи канали за продажба.

 

Научете повече


One-Stop-Shop

 

Нашият процес за онлайн резервация Deskline® е модерен, гъвкав и лесен за интегриране в съществуващи уебсайтове. Това означава, че пълното продуктово портфолио на дадена дестинация или на ски лифт е достъпно онлайн и може да бъде направена резервация в платформата за продажби.

 

Научете повече


Guest card/ Клиентска карта

 

Нашите изгодни и гъвкави картови решения повишават стойността на туристическите услуги и допринасят за развитието на туризма в региона. Ние доставяме както софтуер, така и хардуер.

 

Научете повече


PIA - Personal Assistant

 

Използвайте дигитализацията като възможност: с нашия Personal Assistant, висококачествен инструмент за информационно обслужване, маркетинг и продажби, както на мобилната guest card, така и на приключения и онлайн билети.

 

Научете повече


Chatbot / чатбот

 

Да говорим с езика на бъдещето: за автоматизирана комуникация между клиенти/ гости и туристическите организации и ски лифтовете. Чрез нашите системи за управление на многоканални chatbots достигате до нови, запознати с модерните технологии целеви групи 24 часа в денонощието/ 7 дни в седмицата.

 

Научете повече


Digital Registration / Цифрова регистрация

 

Влезте в лентата за изпреварване: с решението за автоматична Digital Registration на хотели, общини и туристически организации. Отчитане на формуляра за регистрация, управление на регистрационна книга, туристическа такса и данни за гостите.

 

Научете повече


Digital Information / цифрова информация

 

Независимо дали става въпрос за цифрово обозначение, LED дисплеи, LED видео стени, LED системи за паралелно насочване, информационни носители или приложения: с нашите решения в областта на Digital Information, туристическите ви съоръжения предлагат на гостите винаги перфектен Infotainment.

 

Научете повече


NumBirds Deskline® Edition

 

Вашето решение за целеви е-mail маркетинг: общувайте индивидуално за всеки отделен случай и автоматично чрез различните канали.

 

Научете повече


Свържете се с нас днес Свържете се.

Очакваме нови задачи и предизвикателства!